Η Εταιρεία

Η ιστοσελίδα μας είναι η: https://sopeny.com/

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη σας τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.
Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε δύο επιλογές:
1. Αντικατάσταση Προϊόντος
Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε με τις παρακάτω χρεώσεις:
Έξοδα επιστροφής: 3,50€
Κόστος αντικαταβολής του νέου δέματος: 2,20€
Έξοδα αποστολής του νέου δέματος: 3,50€ αν η διαφορά ανάμεσα στις αξίες των επιστραμμένων και των νέων προϊόντων είναι κάτω των 50€ / δωρεάν αν η διαφορά είναι ίση με 50€ ή μεγαλύτερη
2. Επιστροφή Χρημάτων
Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής 3,50€ τα οποία θα αφαιρεθούν από την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων που επιστρέψατε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το sopeny.com έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Speedex).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Βήμα 1. Eπικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο sopenybypeny@gmail.com
Βήμα 2. Συσκευάστε το προϊόν στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία την απόδειξης αγοράς.
Βήμα 3. Στείλτε το πακέτο με την Speedex καλώντας το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.